OGLASIO SE PREDSEDNIK: Vučić ponudio predlog rešenja za krizu na Jarinju, Albanci odbili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 15:58

OGLASIO SE PREDSEDNIK: Vučić ponudio predlog rešenja za krizu na Jarinju, Albanci odbili!

Pripadnici specijalne jedinice Rosu su jutros stigli na dva prelaza na severu Kosova sa oko 20 vozila. Ovo je izuzetno uznemirilo srpsko stanovništvo na KiM koje je takođe krenulo ka Jarinju i Brnjaku.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je ponudio predlog rešenja za postizanje kompromisa u vezi sa novonastalom situacijom na administrativnim prelazima između severa KiM i centralne Srbije, ali je albanska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strana odbila taj predlog.

Tim povodom Vučić bi trebalo da se obratiti javnosti danas oko 18 sati, iz kabineta predsednika Srbije.

- Predsednik Vučić će objasniti zašto je morao da odbije ponižavajuće predloge koje su Albanci, preko posrednika, uputili Beogradu.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HITNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA! Vučić tačno u 18 časova o neredima na Jarinju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021

Pripadnici specijalne jedinice Rosu su jutros stigli na dva prelaza na severu Kosova sa oko 20 vozila.. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti danas u u 18.00 časova...Predsednik će se obratiti u zgradi Generalnog sekretarijata, saopštila je pres služba predsednika... Ovo je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.