Izvor: N1 televizija, 17.Okt.2021, 20:06

Nije bilo bombe na Jarinju, metak pogodio kontejner carine i policije

Više kosovskih medija javilo je večeras da su bombom napadnuti kosovski policajci i carinici na prelazu Jarinje. Portparol Kosovske policije Beki Keljani za N1 je demantovao ove navode su ove navode. Objasnio je da je hicem iz vatrenog oružja pogođen kontejner koji koriste službenici granične policije i carine. Keljani je prethodno za Radio Kontakt Plus rekao da u incidentu nema povređenih, a da se saobraćaj i rad na prelazu odvijaju bez ikakvih problema.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metak pogodio kontejner graničara na Jarinju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Okt.2021

Na graničnom prelazu Jarinje između Kosova i Srbije na izborni dan 17. oktobra "metak iz vatrenog oružja pogodio je kontejner koji služi graničnim službenicima na graničnom prelazu", saopštila je policija. Jarinje je jedan od prelaza na severu Kosova, gde živi većinsko srpsko stanovništvo.  Kosovska...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.