Na Jarinju izgoreo automobil nedeljenika Vreme

Izvor: Mondo, 05.Jan.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Jarinju izgoreo automobil nedeljenika Vreme

Kolegijum nedeljnika "Vreme "saopštio je da se u večernjim časovima u petak, 4. januara, neposredno pred administrativnim prelazom Jarinje zapalio automobil u kojem su bila četiri novinara.

Foto: MONDO/Mladen Stojović Ilustracija

U kolima se nalazila tročlana ekipa tog nedeljnika i novinar portala Le Courrier des Balkans.

U saopštenju se navodi da su kola buknula iznenada i da je svo četvoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << putnika bezbedno napustilo vozilo, kao i da je automobil potpuno uništen.

Zapaljen automobil vozača direktora u kontroli leta!?

"Ekipa Vremena boravila je u Kosovskoj Mitrovici zbog intervjua sa Tatjanom Lazarević, urednicom portala Kossev.info. Prethodnog dana kola su bila parkirana na hotelskom parkingu.

"Intervenisali su vatrogasci, a policija iz Leposavića uzela je izjave od naših kolega", navodi se u saopštenju i dodaje da je obavljen preliminarni uviđaj.

Spaljena kuća novinara: Uhapšeno troje osumnjičenih

Kolegijum nedeljnika "Vreme" saopštio je da očekuje od nadležnih organa brzu, efikasnu i temeljnu istragu o ovom slučaju koja bi otklonila svaku sumnju o uzrocima požara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.