KURTI POSLAO 40 VOZILA POLICIJE NA SEVER?! Srušio dogovor u Briselu i odmah PROVOCIRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2022, 19:07

KURTI POSLAO 40 VOZILA POLICIJE NA SEVER?! Srušio dogovor u Briselu i odmah PROVOCIRA

Svega nekoliko sati pošto je u Briselu blokirao svaki dogovor sa Beogrado, Aljbin Kurti povukao je potez kojim očigledno otkriva svoje prave namere prema Srbima na Kosovu i Metohiji.

Naime, kako se nezvanično saznaje, primećena je kilometarska kolona od oko 40 vozila takozvane kosovske policije iz pravca Bajgore koja se spustila u Srbovac i kreće se ka Leposaviću.

Pretpostavlja se da je njihovo krajnje odredište baza na Jarinju. Takođe, na putnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravcu od sela Dren ka novoj bazi u selu Jasenovik prisutni specijalci na više lokacija. Reč je o potezu od Srbice ka Zubinom Potoku.

Da vlast u Prištini namerava da nastavi da zvecka oružjem i sprovodi nasilje nad Srbima svedoči i to što su u bazu Belveder u južnoj Kosovskoj Mitrovici stigli ministri policije i odbrane DŽeljaj Svečlja i Armend Mehaj.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio dogovor u Briselu i odmah provocira: Kurti poslao 40 vozila policije na sever?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Nov.2022

KIM – Pretpostavlja se da je njihovo krajnje odredište baza na Jarinju Svega nekoliko sati pošto je u Briselu blokirao svaki dogovor sa Beogradom, Aljbin Kurti povukao je potez kojim očigledno otkriva svoje prave namere prema Srbima na Kosovu i Metohiji. Kako Novosti nezvanično saznaju, primećena...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.