ALBANCI PODIGLI DRONOVE NA SRBE: Rastu tenzije na Jarinju, izvršena smena Kurtijevih specijalaca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 14:43

ALBANCI PODIGLI DRONOVE NA SRBE: Rastu tenzije na Jarinju, izvršena smena Kurtijevih specijalaca (FOTO)

Sedmi dan protesta na barikadama na administrativnom prelazu Jarinje Srbi i dalje istrajavaju u zahtevima da se povuku pripadnici specijalne tzv. kosovske policije kao i odluka o zameni registarskih tablica.

Na blokadi dugoj oko tri kilometra nalazi se nekoliko desetina kamiona i više desetina vozila građana sa severa Kosmeta, ali i dvadesetak blindiranih vozila ROSU i džipova policije tzv. Kosova.

Nezadovoljni građani okupljeni u grupama dežuraju pokraj vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok su pored puta postavili i šatore, ali i palili vatru kako bi se ugrejali tokom hladnih noći.

Trenutno je situacija mirna, a pre oko sat vremena avioni Vojske Srbije su nadletali Jarinje kako bi ispratili situaciju, dok je nešto kasnije primećen nalet dronom kosovske policije.

Reporer "Novosti" na barikadama snimio je i smenu specijalaca tzv. kosovske policije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napeto na Jarinju; specijalne jedinice tzv. Kosova dovezli oklopno vozilo sa puškomitraljezom

Izvor: B92, 26.Sep.2021

Pripadnici specijalne jedinice policije tzv. Kosova dovezli su danas na Jarinje specijalno oklopno vozilo na koje je postavljen puškomitraljez...Novinar Mladen Mijatović uključio se uživo u Nacionalni dnevnik TV Pink i izvestio da su albanski specijalci koji su prisutni na severu KiM naoružani do...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.