Izvor: RTS, 04.Avg.2021, 05:36

Veliki preokret košarkašica Srbije za plasman u polufinale

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je u četvrtfinalu savladala Kinu 77:70.
Srbija je do plasmana među četiri najbolje ekipe na turniru i borbe za medalje stigla velikim preokretom na početku poslednjeg perioda, kada je serijom 11:0 nadoknadio minus od devet poena (58:49).

Najzaslužnije za trijumf bile su najiskusnije Jelena Bruks sa 18, Sonja Petrović sa 16 i Ana Dabović sa 13 poena.

Srbija će u polufinalu igrati protiv pobednika meča između SAD i Australije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Olimpijske igre u Tokiju: Košarkašice Srbije u polufinalu, Dutanašvili može do bronze, sledi dupli program protiv Italije

Izvor: Danas, 04.Avg.2021

fiba.basketball Košarkašice Srbije plasirale su se u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto su u četvrtfinalu savladele Kinu sa 77:70. Srbija će u polufinalu igrati protiv pobednika meča između SAD i Australije. Najzaslužnije za trijumf bile su Jelena Bruks sa 18, Sonja Petrović sa 16...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.