Kraj drugog dana: Basketaši i odbojkašice silovito, vaterpolisti poraženi na startu

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 00:00

Kraj drugog dana: Basketaši i odbojkašice silovito, vaterpolisti poraženi na startu

Drugi dan Olimpijskih igara je završen. Za razliku od onog koji mu je prethodio, nije doneo nova odličja za srpske sportiste.

Prvi dan je protekao sjajno, osvojene su dve medalje, srebro za Damira Mikeca i bronza za Tijanu Bogdanović, a nadamo se da će se uspešni rezultati nastaviti i drugog dana.

Dan su otvorile Zorana Arunović i Jasmina Milovanović u kvalifikacijama u disciplini vazdušnji pištolj 10 metara. Zorana je završila na 17, a Jasmina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 33. mestu i ostale su bez finala.

Zatim je u skifu Jovana Arsić veslala u četvrtfinalu, ali je ispala.

Srpska bokserka Nina Radovanović pobedila je Kanađanku Mendi Bužald 5:0 i plasirala se u osminu finala.

Treću vezanu pobedu ostvarili su i basketaši Srbije. Basketaši su savladali Poljsku 15:12.

U disciplini vazdušna puška 10 metara, Milutin Stefanović i Milenko Sebić nisu uspeli da se plasiraju u finale.

Srpska teniserka Ivana Jorović završila je učešće na Olimpijskim igrama, pošto je poražena od Alison van Ujtvank 3:6, 2:6.

Olimpijske vicešampionke, srpske odbojkašice, nisu imale nikakvih problema sa Dominikanskom Republikom. Slavile su 3:0 u setovima.

Srpski basketaši ostvarili su i četvrtu uzastopnu pobedu u Tokiju. Fenomenalni Bulut je sa 13 poena predvodio Srbiju do pobede nad Belgijom 21:14.

Vaterpolisti Srbije su poraženi od Španije u prvom meču.Vaterpolisti Srbije izgubili na startu od Španije

Završetak dana za naše sportiste obeležili su plivači. Velimir Stjepanović se plasirao u polufinale sa drugim vremenom u svojoj grupi.

Takmičenje je zatvorila naša štafeta 4x100 metara u sastavu Velimir Stjepanović, Andrej Barna, Nikola Aćin i Uroš Nikolić.

Oni su imali deseto vreme u polufinalu.

Budite uz nas i naše sportiste i danas jer ćemo sve pratiti u LIVE BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Arunović i Milovanović bez finala

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2021

Reprezentativke Srbije u streljaštvu Zorana Arunović i Jasmina Milovanović nisu uspele da se plasiraju u finale u disciplini vazdušni pištolj 10m na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.