Sudar dva aviona vojske SAD tokom vežbe iznad Japana

Izvor: Beta, 06.Dec.2018, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar dva aviona vojske SAD tokom vežbe iznad Japana

Dva aviona američke vojske sa ukupno sedam članova posade sudarila su se tokom vežbe iznad japanske obale, saopštili su danas zvaničnici vojske SAD, dodajući da su dvojica pilota iz lovca F-18 pronadjeni živi.Avioni su poleteli iz baze Ivakuni na redovnu vežbu punjenja goriva u vazduhu.Američki mediji su javili da je u avionu F-18 bilo dva člana posade, dok je u transportnom tipa C-130 bilo njih petoro.Neimenovani zvaničnici su rekli da je jedan član posade lovca pronadjen i da je u stabilnom stanju, a da je drugi prebačen u bolnicu.Vojska je otvorila istragu o tome šta je izazvalo sudar dva aviona.U američkim bazama u Japanu stacionirano je više od 50.000 pripadnika vojske SAD.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Sudar dva aviona vojske SAD tokom vežbe iznad Japana

Izvor: OkRadio.rs, 06.Dec.2018

Dva aviona američke vojske sa ukupno sedam članova posade sudarila su se tokom vežbe iznad japanske obale, saopštili su zvaničnici vojske SAD, dodajući da su dvojica pilota iz lovca F-18 pronađeni živi. Avioni su poleteli iz baze Ivakuni na redovnu vežbu punjenja goriva u vazduhu.   Američki...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.