Sprema nam se nova ekonomska kriza jer Japanci ne žele seks?!

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jan.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema nam se nova ekonomska kriza jer Japanci ne žele seks?!

Sudeći po finansijskim ekspertima, manjak interesovanja za seks u Japanu, može da dovede do nove svetske ekonomske krize!

Kad je seks u pitanju, u Japanu je zavladala apatija, a to je pokrenulo toliko brige širom nacije, da njihovi mediji čak imaju i naziv "Sekkusu shinai shokogun" što u prevodu znači "sindrom celibata".

Neverovatno nizak prirodni priraštaj Japana, koji se toliko smanjio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u tokom poslednje decenije da je trenutno među najnižim u svetu, može da znači da ova zemlja uskoro neće imati dovoljno veliku populaciju da podrži svoju ekonomiju.

Pošto je Japan jedna od ekonomski najsnažnijih zemalja u svetu, veliki pad njihove finansijske sigurnosti bi lako mogao da ima ozbiljne negativne posledice na svetsku ekonomiju.

Opadajući broj rođenih u Japanu nije rezultat loše prenatalne brige, ni visoke smrtnosti dece, već tamo ljudi prosto nisu zainteresovani za brak, decu, pa čak ni za izlaske i neobavezni seks.

Za ovo se često krivi društveni status žena u Japanu, kojima je često preteško da imaju i porodicu i karijeru.

Još više zabrinjavaju istraživanja, gde je 45% muškaraca i žena između 16 i 24 godine izjavilo da "nisu zainteresovani ili preziru seksualni kontakt"



Ko bi rekao da globalna ekonomija može da zavisi od toga da li će neko imati seks?


Nadlanu / T.D.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.