Šok za Amerikanke, Bajlsova se povuka iz finala!

Izvor: B92, 27.Jul.2021, 13:56

Šok za Amerikanke, Bajlsova se povuka iz finala!

Američka gimnastičarka Simon Bajls povukla se sa finalnog ekipnog takmičenja u Tokiju.

Jedna od najboljih i najpopularnijih svetskih gimnastičarki bila je veoma loša prilikom vežbe na preskoku, a vest je potvrdila i Svetska gimnastička federacija.

Ona je u pratnji trenera je izašla iz dvorane da bi se nešto kasnije vratila za bandažiranim stopalom.

Pretpostavljalo se da je razlog odustajanja od nastavka takmičenja povreda, ali se ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da to nije tačno.

Simon je tokom vežbe načinila nekarakterističnu grešku, a za svoje izvođenje dobila je najnižu ocenu od svih takmičarki, 13.766.

Njen trener je kasnije objasnio da nije došlo do povrede i da ona "mentalno nije bila spremna" za nastavak takmičenja posle velike greške koju je načinila u preskoku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najbolja američka gimnastičarka povukla se iz finala da bi zaštitila tim i sebe

Izvor: VOA, 27.Jul.2021

Američka gimnastičarka Simon Bajls odlučila je da se povuče iz finala timskog takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju uz poruku da je mentalno zdravlje važnije od sporta.  Bajls, koja je samo dan ranije na svom nalogu na Instagramu napisala da se oseća kao da nosi teret sveta na svojim ramenima,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.