SVE ZA OTADŽBINU: Luka stigao u Sloveniju, igraće za reprezentaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 15:05

SVE ZA OTADŽBINU: Luka stigao u Sloveniju, igraće za reprezentaciju

Slovence čekaju kvalfikacije za Igre u Tokiju.

Košarkašku reprezentaciju slovenije krajem juna očekuje kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju, a sjajna vest za Slovence je što će je na tom putu predvoditi najveći košarkaš te zemlje u istoriji, NBA zvezda Luka Dončić.

Znalo se i prethodnih dana da će Luka biti na raspolaganju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << selektoru Slovenaca, i sam je to najavio, međutim posle teške NBA sezone mnogi su u jednom momentu doveli u pitanje spremnost asa Dalasa da se odazove reprezentatovnom pozivu.

#lukadoncic arrived to Slovenia as per Slovenian media #NBA @townbrad pic.twitter.com/IKGhkzrKpa

— Luka Doncic Buzz (@LukaDoncicBuzz) June 11, 2021

Kad je otadžbina u pitanju, za Luku nema umora, niti prepreka - već u nedelju je sleteo u Sloveniju, čekirao se u Kranju, pa je time i svaka dilema (ako je i postojala), da li će igrati za Slovence, nestala.

Belgiju mnogi smatraju favoritom za osvajanje EURO 2020, a koliko je to realno možda vidimo već večeras (21.00) kada igraju sa Rusijom u Sankt Peterburgu. Kvota na Belgiju je 1,80, na Rusiju 4,70, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Rusija

Slovenija u Kaunasu igra u grupi sa Poljskom i Angolom, dok će, ako se plasira finale, igrati sa pobednikom druge grupe gde su prvi favorit Litvanija, a učestvuju još Koreja i Venecuela.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.