SVE JE SPREMNO ZA KRALJICU: U Tokiju počelo takmičenje atletici! Prva nastupa Ivana Španović

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 06:51

SVE JE SPREMNO ZA KRALJICU: U Tokiju počelo takmičenje atletici! Prva nastupa Ivana Španović

Srbija se nada medalji.

Kako tradicija nalaže, krajem druge nedelje Olimpijskih igara počinje takmičenje u “kraljici sportova” - atletici. Prvi dan je prošao u kvalifikacionim rundama u kojima nije bilo iznenađenja.

Najpre su dame trčale preliminarnu rundu na 100 i 800 metara. Dok su muškarci su imali kvalifikacije u skoku u vis, bacanju diska i na 3000 metara stipl.

Takođe je za prvi dan predviđeno i jedno finale. I to u muškoj trci na 10.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << metara koja počinje u 13.30 po našem vremenu.

Što se tiče srpskih predstavnika, prvog dana ih nije bilo.

Prva će na borilište Ivana Španović, glavna uzdanica srpskog tima u kvalifikacijama u skoku u dalj. Ona će na teren izađi u nedelju tokom noći po našem vremenu.

Srpski tim čine i Dragana Tomašević (bacanje diska), Marija Vučenović (bacanje koplja), Asmir Kolašinac i Armin Sinančević (bacanje kugle).

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.