SP U JAPANU: Pala i Italija, Srbija sa PRVOG mesta do POLUFINALA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U JAPANU: Pala i Italija, Srbija sa PRVOG mesta do POLUFINALA! (FOTO)

Kreće bitka za medalje.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je i drugu pobedu na završnom turniru Svetskog prvenstva u Japanu. Posle domaće selekcije, izabranice Zorana Terzića savladale su u borbi za prvo mesto najbolji tim Italije rezultatom 3:1 (po setovima 25:21, 25:19, 23:25, 25:23).

NIJE SAMO CAR NA TERENU: Novak zadao novi DOMAĆI Rafi i Rodžeru! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
SVETSKO PRVENSTVO U JAPANU: Srbija u polufinalu, Amerikanke ELIMINISANE (FOTO)

HABIB BESAN: Napisao je pismo, OPLEO po glavešinama, a na kraju je pomenuo novac (FOTO)

Srpske gracije su još ranije obezbedile plasman u polufinale, a u borbi za zlatno ili srebrno odličje protivnice će joj biti poraženi iz duela Kina - Holandija.

Odličan početak meča bio je za Srbiju. U prva dva seta, samo su 40 poena preputstile Italijankama, što je rezultiralo furioznim vođstvom od 2:0.

U trećem periodu, ipak, Italija se probudila i u jednom trenutku imala i četiri poena prednosti. Uporne Srpkinje, međutim, uspele su da se približe samo na poen u ključnim trenucima (24:23), ali to je bilo sve, pošto su protivnice već u narednoj akciji poentirale za konačnih 25:23.

Kada je bilo najpotrebnije, srpske Gracije su u četvrtom setu pokazale snagu i sjajnom partijom u njegovom finišu došle do zasluženog trijumfa.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEVEROVATNO OTKRIĆE: Bivši trener Novaka Đokovića HTEO da se UBIJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018

Ispovest koja je uzburkala teniski svet...Bivši trener Novaka Đokovića, Pepe Imaz konačno je progovorio o svojoj saradnji sa najboljim srpskim teniserom koja je trajala prethodnih godina. Španski guru, koji je označen kao najveći krivac od svih ljudi u Noletovom stručnom štabu, za očajne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.