SLEDI NAPLATA DUGOVA: Srpkinje sutra u Tokiju žele revanš za poraz u Riju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 11:21

SLEDI NAPLATA DUGOVA: Srpkinje sutra u Tokiju žele revanš za poraz u Riju

Meč počinje u 10 i 20 po srednjeevropskom vremenu.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije prvi meč na Olimpijskim igrama odigraće u sutra u 10.20 sati po srednjeevropskom vremenu protiv Kanade u Saitama Super Areni.

Kanada je ostala veliki dužnik srpskom timu na prethodnim igrama u Riju, kada je u grupnoj fazi Srbija ispustila vođstvo od 18 poena razlike i na kraju doživela poraz 71:67.

- Očekujem da će to biti teška utakmica. Mi smo spremne i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želimo da damo sve od sebe. Znamo da je Kanada ekipa koja igra 40 minuta jako i do poslednjeg trenutka ne odustaju, tako da mislim da će ključna stvar biti da naš fokus bude sve vreme na visokom nivou - istakla je Tina Krajišnik za sajt KS S.

Ivon Anderson svesna je odakle će pretiti najveća opasnost u duelu sa Kanađankama.

- Biće to veoma izazovna utakmica za nas. One igraju fizički vrlo snažno, agresivne su i u odbrani i u napadu. Očekujem da će utakmica biti u veoma brzom ritmu. Mi smo navikle na to i spremne smo za veliku borbu - rekla je Anderson.

Pored Srbije i Kanade, u grupi su još Španija i Koreja, a plasman u četvrtfinale obezbediće po dve prvoplasirane ekipe iz sve tri grupe, kao i dva bolja trećeplasirana tima.

Srbija je na prethodnim igrama u Riju osvojila bronzanu medalju, a pre mesec dana je na Evropskom prvenstvu u Španiji postala je šampion Evrope.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič, bivša ruska klizačica.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.