SKANDAL U TOKIJU: Osvajači medalja IZBAČENI sa Olimpijskih igara! Razlog je NEVEROVATAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 13:28

SKANDAL U TOKIJU: Osvajači medalja IZBAČENI sa Olimpijskih igara! Razlog je NEVEROVATAN!

Presedan.

Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju saopštili su da su izbacili šest osoba sa Igara, među njima su i dvojica džudista iz Gruzije osvajača srebrnih medalja, koji su izbačeni zbog kršenja pravila u vezi sa sprečavanjem širenja koronavirusa.

Lil je iznenađujuće uzeo titulu ispred PSŽ-a prošle sezone, pa Sveci večeras (20.00) u Superkupu Francuske imaju veliki motiv da se osvete - kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na trijumf PSŽ-a je 1,95, na Lil 4,00, a na iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lil - PSŽ.

Suspendovani su džudisti osvajači srebrnih medalja Važa Margvelašvili (kategorija do 66 kg) i Laša Šavdatuašvili (do 73 kg), jer su išli u razgledanje Tokija posle svojih takmičenja.

Džudisti su "jasno i ozbiljno" prekršili pravila protiv korona virusa, dok se posle incidenta ambasada Gruzije u prestonici Japana izvinila organizatorima zbog incidenta.

Sa Igara su izbačene još četiri osobe iz SAD i Velike Britanije koje su radile u organizaciji, zbog navodnog konzumiranja kokaina uoči početka takmičenja.

Do sada su organizatori oduzeli osam akreditacija na Igrama, a upućeno je 10 strogih upozorenja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.