SK - Odbojkašice poražene od Južne Koreje

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SK - Odbojkašice poražene od Južne Koreje

Srpkinje nisu uspele da preokrenu meč.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je danas od Južne Koreje sa 3:1 u setovima (25:21, 25:18, 15:25, 25:23) na Svetskom kupu.

Korejke su odlično otvorile meč sa dva osvojena seta, ali su izabranice Aleksandra Vladisavljeva uspele da ubedljivo slave u trećem setu.

Ipak, ni veoma raspoložena Ana Bjelica sa 21 poenom nije pomogla Srpkinjama da izbegnu poraz od iskusnih Korejki.

Srpske odbojkašice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle osam kola takmičenja u Japanu imaju skor od po četiri pobede i poraza, ukupno 12 bodova.

Narednu utakmicu igraće u petak, 27. septembra od 12.20 protiv domaćina Japana.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Japan: Još jedan poraz naših odbojkašica, Koreanke nadjačale Srpkinje

Izvor: OkRadio.rs, 24.Sep.2019

Podmlađeni sastav prvaka sveta i Evrope zabeležio je četvrti poraz, uz isto toliko pobeda i nalazi se na petom mestu na tabeli HAMAMACU - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Južne Koreje 3:1 (25:21, 25:18, 15:25, 25:23) na Svetskom kupu u Japanu.   Podmlađeni sastav prvaka...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.