SEDMI DAN NA OI U TOKIJU KAO STVOREN ZA MEDALJE: Đoković juri dva odličja, šansa i u streljaštvu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 17:44

SEDMI DAN NA OI U TOKIJU KAO STVOREN ZA MEDALJE: Đoković juri dva odličja, šansa i u streljaštvu (FOTO)

Najbolji teniser sveta igra polufinale u singlu i miks dublu.

Uzbudljiv dan imaće srpski takmičari, sedmi po redu, na Olimpijskim igrama u Tokiju, a u centru pažnje biće Novak Đoković, Nina Stojanović i Zorana Arunović.

Dan će otvoriti Jovana Arsić u skifu u C finalu skifa, dok od dva sata na strelište izaći Zorana Arunović i Jasmina Milovanović u disciplini malokalibarski pištolj na 25 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << metara. Posle prvog dela kvalifikacija Zorana Arunović je na prvoj poziciji.

8️⃣. dan Igara donosi nove šanse #TeamSerbia za finala, kao i borbe za medalje!

🙌 Navijajte #ZaSrbiju #JedanTimIstiCilj #Tokyo2020 @ekoserbia pic.twitter.com/NRtR3qXkXU

— Team Serbia (@OKSrbije) July 29, 2021

Imao je Partizan u prvom meču priliku da ubedljivije pobedi slovački DAC, ali je na kraju bilo 1:0. Večeras (20.45) crno-beli će braniti tu prednost za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a pokazali su da su kvalitetniji. Kvota na dvojku je 2,35, na iks 3,20, a na keca 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za DAC – Partizan.

Uzbudljivo će biti od osam časova kada kreću teniski mečevi. Novak Đoković će u polufinalu singla igrati protiv Aleksandra Zvereva verovatno oko 10 časova, pošto se prvo igra polufinalni duel između Rusa Karena Hačanova i Španca Pabla Karenja Buste. Poslednji meč teniskog programa je polufinale miks dublova u kojem će Novak Đoković i Nina Stojanović igrati protiv ruske kombinacije Elena Vesnije i Aslana Karaceva, a taj meč trebalo bi da počne verovatno malo posle 12 časova po našem vremenu. Od 12.25 u bazen će Andrej Barna u kvalifikacijama na 50 metara slobodnim stilom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbi u Tokiju, dan sedmi: Novak se bori za dva odličja, Zorana juri finale i prvu medalju

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2021

Prvi reket sveta bi mogao da obezbedi dve medalje, uz pomoć Nine Stojanović u miksu, a bodrićemo i Andreja Barnu, Zoranu Arunović, Jasminu Milovanović i Jovanu Arsić..Šesti dan na Olimpijskim igrama u Tokiju okončan je bez odličja za Srbiju. Zasad su naši sportisti sakupili četiri medalje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.