Predavanje u Nišu o slavnom japanskom mačevaocu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje u Nišu o slavnom japanskom mačevaocu

O Knjizi pet prstenova čuvenog borca i nepobedivog samuraja Mijamota Musašija govoriće se u petak 18. oktobra od 18 sati u čitaonici Biblioteke “Stevan Sremac”.

Musaši se često navodi kao najslavniji mačevalac, a tako ga opisuju i organizatori. Knjigu je napisao davne 1643. godine.

“Više od borbe”- naziv je večeri na kojoj će govoriti profesorka japanskog jezika Natalija Jovanović, profesor filozofije Ana Ubavić i profesor književnosti Milica Vučković.

Posebni gost večeri biće Milan Bošković, majstor aikidoa 4. dan i predsednik Udruženja Taka, koje organizuje ovo predavanje.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.