Policija traga za dijamantom vrednim 200 miliona, ukraden tokom izložbe

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za dijamantom vrednim 200 miliona, ukraden tokom izložbe

Japanska policija u potrazi je danas za dijamantom od 50 karata vrednog 1,6 miliona evra koji je ukraden u Jokohami tokom izložbe nakita.

"Ukraden dijamant procenjen je na 200 miliona jena. Mislim da je uzet iz vitrine gde je bio izložen", rekao je portparol policije za Frans pres.

Prema javnoj televiziji NHK, kradju u izložbenom centru "Pacifiko" u Jokohami, predgrađu Tokija, krajem dana je primetio jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaposleni, kao i da vitrina nije bila zatvorena.

Sat ranije dijamant je još bio u njoj, navode mediji. Izgleda da je ukraden samo taj dijamant, vlasništvo jedne japanske firme. Uprkos krađi izložba nije prekinuta, a završava se danas.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.