Izvor: Blic, 28.Avg.2017, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjongjang lansirao novu raketu, Japan u PANICI

Severna Koreja je ispalila još jednu raketu, koja je preletela severni Japan i raspala se u tri dela, prenose večeras svetske agencije.

Vest o lansiranju novog projektila Pjongjanga objavile su japanske vlasti i upozorile svoje građane na opasnost. Na opreznost se posebno pozivaju stanovnici na severu Japana, kojima je naređeno da se sakriju i pronađu zaklon, prenosi britanski Telegraf.

Još uvek nije poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o kakvoj vrsti rakete je reč, dok Rojters javlja da je projektil pao u vode kod ostrva Hokaido.

Japanska vojska nije pokušala da obori raketu, koja je preletela preko japanske teritorije oko 06.06 časova po lokalnom vremenu.

Severnokorejska novinska agencija Jonhap objavila je da je Pjongjang ispalio raketu sa istočne obale Hermita.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEVERNA KOREJA ISPALILA RAKETU PREMA JAPANU! Šinzo Abe spreman da zaštiti narod i zemlju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017

Japanska televizija hitno javila..Severna Koreja ispalila je raketu koja je preletela preko severnog Japana, saopštila je japanska vlada, a Rojters javlja da se raketa raspala na tri dela i pala u vode kod ostrva Hokaido...Ukrajina PREVARILA Kim Džong Una: Ovako je PODMETNULA lažne crteže balističkih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.