Petrović i Šmelcerović 5. u Češkoj, očekuju poziv za Tokio

Izvor: juGmedia, 05.Okt.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović i Šmelcerović 5. u Češkoj, očekuju poziv za Tokio

Leskovački paraolimpijci Milan Petrović i Goran Šmelcerović osvojili su peto mesto na takmičenju u češkoj prestonici Prag, u generalnom plasmanu trke i upisali novih 16 bodova na svoj konto.

Ovaj biciklistički dvojac, član BK Dubočica, čeka kraj godine kada izlazi konačna lista onih koji su uspeli da se kvalifikuju u prvoj rundi kvalifikacija i time obezbede mesto za Tokio 2020-te godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
“Takmičari Bk Dubočice su bili marljivi i uporno se borili za svako mesto i svaki pojedinačni poen. Njihovi rezultati su bili odlični tokom cele sezone, tako da se nadamo da će se njihov trud nakraju isplatiti”, navodi se u saopštenju kluba.

Retrospektiva njihovih rezulata tokom cele sezone su:

5 mesto Marina di Massa Italija

2 mesto Austrija u generalnom plasmanu

2 mesto Austrija na hronometru

2 mesto Švajcarska u generalnom plasmanu

4 mesto Puchov Slovačka u generalnom plasmanu

3 mesto Mađarska na hronometru

2 mesto Mađarska u generalnom plasmanu

1 mesto Beograd u generalnom plasmanu

5 mesto Prag Češka u generalnom plasmanu
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.