PRVA PORUKA DATUNAŠVILIJA POSLE BRONZE: Hvala ti Srbijo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 15:43

PRVA PORUKA DATUNAŠVILIJA POSLE BRONZE: Hvala ti Srbijo

Doneo šestu medalju u Tokiju.

Srpski rvač Zurabi Datunašvili osvojio je danas bronzanu medalju u kategoriji do 87 kilograma na Olimpijskim igrama u Tokiju pošto je savladao Hrvata Ivana Hukleka sa 6:1.

Gruzijac sa srpskim pasošem bio je prezadovoljan polse meča i rekao da je ostvario cilj osvajanjem bronzane medalje.

 - Jako sam srećan zbog osvojene medalje. To je bio moj cilj u Tokiju. Ovaj uspeh dugujem svim ljudima iz Srbije koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verovali u mene. Hvala ti Srbijo - rekao je Datunašvili.

Iako je Zvezda odigrala samo 1:1 sa Šerifom u Beogradu, s velikom pažnjom će se večeras (20.00) pratiti utakmica Dinamo Zagreb - Legija jer se tu krije naredni rival crveno-belilh (ako prođu dalje). Kvota na Dinamo na Maksimiru je 1,77, na iks 3,45, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Legija

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.