Organizatori OI: Nadamo se velikom broju gledalaca na Igrama

Izvor: B92, 28.Apr.2021, 23:44

Organizatori OI: Nadamo se velikom broju gledalaca na Igrama

Predsednica Organizacionog komiteta Igara u Tokiju Seiko Hašimoto rekla je da na predstojećim Olimpijskim igrama želi što veći broj gledalaca.

Ona je takođe dodala i da ne može da isključi održavanje bez prisustva navijača.

Kako prenosi Rojters, izjava Hašimotove dolazi posle objave da je Tokio objavio vanredno stanje zbog suzbijanja koronavirusa u tom gradu i posle najava niza oštrih mera za Igre.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Olimpijske igre trebalo bi da se održe od 23. jula do 8. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan,   Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vestbruk na vrhu: Najviše pobeda sa tripl-dabl učinkom

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 20:01

Niko kao Rasel Vestbruk...Rasel Vestbruk je u nekoliko navrata okarakterisan kao "nehsvaćeni genije"...Popularni "Brodi" je vodio Vizardse do pobede nad Lejkersima sa 18 poena, 18 skokova i 14 asistencija, što je bio njegov 13. tripl-dabl u aprilu...On je sada prvi na večnoj listi po broju pobeđenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.