Ognjenović: Osmo mesto je rezultat nedostatka sreće i hrabrosti

Izvor: Blic, 16.Nov.2010, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjenović: Osmo mesto je rezultat nedostatka sreće i hrabrosti

Odbojkašica Srbije Maja Ognjenović izjavila je po povratku sa Svetskog prvenstva u Japanu da je konačni rezultat posledica psihološkog nokdauna u kojem su se našle igračice posle poraza od domaćina.

''Teško je kad SP završite porazom. To nikom ne prija. Igra na početku su ukazivale da možemo do boljeg rezultata. Bile smo u psihološkom nokdaunu iz koga nismo uspele da se izvučemo. Nama nije bilo svojstveno da dobijamo ekipe iz Azije, a gubimo od Evropljanki. Rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je uslovljen igrom. Na primer, sa Italijom smo trebale da odigramo rasterećeno, a bile smo stegnute. Pokazale smo da možemo da igramo na egal sa rivalima", rekla je Ognjenovićeva za Sportski žurnal.

Ona je dodala i da je ekipi Zorana Terzića nedostajalo malo sreće i hrabrosti.

"Razlog slabije igra mogao bi da bude u neiskustvu. Puno smo trenirale, očekivale smo više'', zaključila je jedna od najiskusnijih srpskih reprezentativki.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.