Oglas od milijardu dolara: Japanski bogataš traži saputnicu za put oko MESECA, a samo su DVA USLOVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglas od milijardu dolara: Japanski bogataš traži saputnicu za put oko MESECA, a samo su DVA USLOVA!

Japanski milijarder Jusaku Maezava objavio je oglas u kojem traži devojku ili ženu sa kojom će da otputuje u "obilazak Meseca" i tako postati prvi turista koji će preko kompanije "Spejs iks" otputovati u svemir.

Na sajtu gde je objavljen oglas stoji da je "Maezava već dugo vremena maštao o tome da otputuje u svemir, ali da to putovanje želi da podeli sa posebnom osobom, sa kojom bi potom proveo i ostatak života".

Zamišljeno je da sve devojke i žene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje se jave na taj oglas istovremeno učestvuju i u rijalitiju "Ful mun lavers" koji će biti emitovan na japanskom striming servisu "Abema TV".

​Na konkurs se mogu prijaviti devojke i žene počev od 20 godina starosti, koje žele da maksimalno uživaju u životu i koje se zalažu za mir u svetu.

[WANTED!!!]

Why not be the ‘first woman’ to travel to the moon?#MZ_looking_for_love https://t.co/R5VEMXwggl pic.twitter.com/mK6fIJDeiv

— Yusaku Maezawa (MZ) 前澤友作 (@yousuck2020) January 12, 2020

Konkurs traje veoma kratko — prijave su otvorene svega do narednog petka, 17. januara, a prema planu kandidatkinje za drugi krug će biti odabrane do kraja januara.

One koje budu ušle u drugi krug će tokom februara i marta imati "tet-a-tet" sastanak s Maezavom kako bi se bolje upoznali, a konačnu odluku doneće japanski milijarder do kraja marta.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JAPANSKI MILIJARDER TRAŽI ŽENU DA IDU NA MESEC: Oglas traje do petka, a evo šta se sve očekuje od izabranice

Izvor: Kurir, 14.Jan.2020

Japanski milijarder Jusaku Maezava objavio je oglas u kojem traži ženu sa kojom će da ode u „obilazak Meseca“ i tako postane prvi turista koji će kompanijom „Spejs iks“ otputovati u svemir.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.