Oduvaše nas Italijani, odbojkaši neće (još) u Tokio!

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduvaše nas Italijani, odbojkaši neće (još) u Tokio!

Na Odbojkaškom savezu Srbije je da pokuša da organizuje kontinentalne kvalifikacije u januaru, kako Nikola Grbić ne bi i druge Olimpijske igre gledao preko TV ekrana.

Odbojkašice su u Tokiju, odbojkaši nisu.

Bar ne još.

Naša muška reprezentacija nije uspela da napravi podvig u vreloj dvorani u Bariju i obezbedi učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Olimpijskim igrama 2020. godine pobedom nad jednom od najvećih odbojkaških nacija, Italijom (koja i dalje nema olimpijsko zlato).

Novu šansu za to "azuri" će imati od 24. jula do 9. avgusta 2020. godine, "orlovi" će šansu za to pokušati da izbore na dodatnim kontinentalnim kvalifikacijama od 6. do 12. januara naredne godine, kada će to biti dosta teže.

Italija – Srbija 25:16, 25:19, 25:19!

Na Odbojkaškom savezu Srbije je, sada, da učini sve da naša zemlja bude DOMAĆIN takvog turnira, kako se ne bi dogodilo da selektor Nikola Grbić i druge Letnje olimpijske igre odgleda preko TV ekrana, kao što je to bio slučaj tokom Rija 2016.

Do tada, sledi Evropsko prvenstvo, kada će naši momci imati priliku da podignu raspoloženje i samopouzdanje.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.