Izvor: 021info.rs, 31.Maj.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Srbije danas protiv Japana startuju u Ligi nacija

Liga nacija u muškoj odbojci počinje danas u Velikoj dvorani SPENS-a i trajaće do 2. juna. Osim naše reprezentacije na turniru učestvuju i reprezentacije Francuske, Rusije i Japana.     Odbojkaši Srbije u 1. kolu, danas u 17 časova, igraju protiv Japana. U drugoj utakmici, u 20 časova snage će odmeriti Francuska i Rusija.     U 2. kolu, u subotu, 1. juna, Srbija će igrati protiv Francuske od 19 časova, a pre njih, u 16 časova sastaće se Japan i Rusija.     U poslednjem, 3. kolu, u nedelju, 2. juna, Japan se sastaje sa Francuskom u 16 časova,dok Srbija igra protiv Rusije od 19 časova.     Karte za istok i zapad koštaju 500 dinara, i mogu se nabaviti u GIGS TIX prodajnoj mreži.        
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

DELIJE, VAŽNA INFORMACIJA: Puštene u prodaju karte za prvi meč polufinala

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2019

Crvena zvezda protiv Mega Bemaksa igra u nedelju od 19 časova...Crvena zvezda će u polufinalu plej-ofa igrati protiv Mega Bemaksa, a prvi meč na programu je u nedelju od 19 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić''. Crveno-beli će pokušati da peti put uzastopno osvoje titulu koja bi bila i jubilarna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.