Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2021, 15:03

Objavljena je satnica: Novak sutra protiv Zvereva u drugom terminu na centralnom terenu

Poznati termini teniskih mečeva u Tokiju

Nema odmora za Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama, sutra i zvanično kreće po medalju. Nadamo se onu nasjajniju.

Poznati su termini sutrašnjih mečeva na teniskom turniru u Tokiju. Đoković će polufinale singla protiv Aleksandra Zvereva iz Nemačke igrati u drugom terminu na centralnom terenu što znači da ga opet na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << možemo očekivati oko 10 časova kao danas. Sve zavisi od prvog meča na centralnom terenu u kojem se igra prvo polufinale muškog singla između Kazhastanca Karena Kačanova i Španca Pabla Karenja Buste. Oni svoje polufinale počinju u 8.00 časova po našem vremenu i Novak izalzi na teren kada oni završe. Po lokalnom vremenu bi to trebalo da bude oko 17.00 časova što znači da ipak nije po onoj najvećoj vrućini.

Program na centralnom terenu zatvara finale muškog dubla u kojem se satsaju Hrvati. Čilić i Dodig u jednom, donosno Mektić i Pavić u drugom paru.

Što se tiče miks dubla, Novak Đoković i Nina Stojanović će (ako prođu današnje četvrtfinale) polufinale igrati na terenu broj jedan u trećem po redu terminu. Program počinje duelom za treće mesto u konkurenciji muških parova, potom ide prvo polufinale miksa između kombinacija Pavljčenkova/Rubljev (Rusija) i Barti/Pirs (Australija) i onda bi na teren trenbalo da izađu Novak i Nina. Taj meč možemo očekivatu u terminu oko podne po našem vremenu. Otprilike kao danas...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.