Izvor: RTS, 26.Feb.2021, 12:18

Novi Zeland odustao, Filipini novi rival Srbije u borbi za Tokio

Košarkaška selekcija Novog Zelanda ipak neće učestvovati na olimpijsom kvalifikacionom turniru u Beogradu i neće biti rival reprezentaciji Srbije. Fiba je objavila da će njihova zamena biti selekcija Filipina.
Usled finansijskih problema prouzrokovanih pandemijom kovida 19 i velikog rizika od dalekog putovanja i zaražavanja, košarkaški savez Novog Zelanda odlučio je da povuče svoju A selekciju iz kvalifikacija za OI u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tokiju.

Srbija, koja je i domaćin turnira u Beogradu, dobila je novog rivala u grupi A, a to je selekcija Filipina.
Podsetimo, olimpijski kvalfikacioni turnir održava se od 29. juna do 4. jula ove godine u beogradskoj Areni, a pored Srbije učestvuju još i Dominikanska republika (grupa A), kao i timovi koji čine grupu B - Italija, Portoriko i Senegal.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija dobija novog rivala u kvalifikacijama za OI

Izvor: B92, 26.Feb.2021

Košarkaška reprezentacija Novog Zelanda odustala je od učešća na olimpijskom kvalifikacionom turniru u Beogradu...Svetska košarkaša federacija (FIBA) objavila je da će zamena uskoro biti poznata...Novi Zeland je trebalo da igra u grupi A sa Srbijom i Dominikanskom Republikom...Razlog odustajanja...

Nastavak na B92...

Srbija u kvalifikacijama sa timom koji je dobila 59 razlike

Izvor: B92, 26.Feb.2021

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) saopštila je da će Filipini biti novi učesnik predolimpijskog turnira u Beogradu...Košarkaški savez Novog Zelanda obavestio je FIBA da muška reprezentacija neće učestvovati na kvalifikacionom turniru za OI u Beogradu, a njegovo mesto zauzeće Filipini,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.