NEĆETE VEROVATI ŠTA SU NAPRAVILI: Zabavni park u Japanu izgleda kao video igra (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE VEROVATI ŠTA SU NAPRAVILI: Zabavni park u Japanu izgleda kao video igra (VIDEO)

Svašta su napravili...

Universal Studios Japan najavio je da će tokom leta otvoriti Super Nintendo World park, zabavni park koji će posetiocima omogućiti da vide kako izgleda biti unutar video igre. Za sada nema mnogo detalja o tome kako će taj park izgledati, jer je objavljen samo promotivni muzički video snimak u kojem se pokazuje kako igrači izlaze iz svojih kuća, sa svojim Switch konzolama i kako kreću da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igraju Super Mario u realnom životu.

Na sajtu koji je lansiran zajedno sa video zapisima pominje se uživo igranje Mario Kart-a. Da bi igranje bilo moguće, potrebno je da igrači bi nose „power up band“, narukvice koje će zajedno sa aplikacijom za pametne telefone omogućiti igranje, ali i pratiti napredak igrača kroz zabavni park. Ove narukvice će služiti i za prikupljanje „novčića“ tokom igranja.

Universal Studios Japan, objavio je da razmišlja i o širenju ovih parkova na još nekoliko lokacija, prvenstveno u Holivudu, Orlandu i u Singapuru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.