Mićiću izmakla bronza na SP, ide u Tokio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićiću izmakla bronza na SP, ide u Tokio

Srpski rvač Stevan Mićić obezbedio je olimpijsku vizu za Tokio i izborio šansu da se bori za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kazahstanu.

On je pobedom nad Italijanom Givijem Davidovim 8:0 u repesažu, u kategoriji do 57 kilograma slobodnim stilom, došao na prag osvajanja medalje.

Za bronzu boriće se protiv Kazahstanca Nurislama Sanajeva.

Mićić je došao do treće olimpijske norme za srpske rvače, nakon Mata Nemeša i Mihaila Kadžaje.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mićić ide u Tokio, za svetsku bronzu protiv Sanajeva

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2019

Srpski rvač Stevan Mićić obezbedio je olimpijsku vizu za Tokio i izborio šansu da se bori za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Kazahstanu Srpski rvač Stevan Mićić obezbedio je olimpijsku vizu za Tokio i izborio šansu da se bori za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu...

Nastavak na Večernje novosti...

I Mićić ide na Olimpijske igre

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2019

Nova olimpijska viza sa Srbiju i to ponovo za rvače. Stevan Mićić je na Svetskom prvenstvu u Kazahstanu izborio šansu da se bori za bronzanu medalju, a samim tim je i osvojio i vizu za Igre u Tokiju sledeće godine. Mićić je u repasažu pobedio Italijana Givija Davidova sa 8:0, pa će se sa Nemcem...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.