MMA SPEKTAKL U SRBIJI: Borba za šampionski pojas, japanska legenda protiv Kriptonita (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMA SPEKTAKL U SRBIJI: Borba za šampionski pojas, japanska legenda protiv Kriptonita (VIDEO)

Borba je zakazana za 1. decembar.

Novi Sad će prvog dana decembra biti poprište MMA spektakla. U srpsku Atinu, u velikoj dvorani "SPENS" dolaze teškaši, Japanac Satoši Iši i Toni Kriptonit Lopez iz Sjedinjenih Američkih Država, a ulog je veliki, šampionski pojas na SBC (Serbian betl čempionšip) 19.

- Publika u Velikoj hali novosadakog "SPENS" imaće priliku da gleda pravu legendu MMA sporta koja nam dolazi iz Japana, Satošija  u borbi protiv jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najiskusnijih američkih MMA boraca Tonija Kriptonita Lopeza.

O Išiju zaista ne treba mnogo trošiti reči, jedan od najuspešnijih džudista iz Japana, i između ostalog, pored osvajanja zlatnih odličja u svojoj zemlji i svetskim turnirima, osvajač je najsjajnijeg Olimpijskog odličja u japanskom nacionalnom sportu. Posle toga je izgradio ime u najboljim MMA organizacijama sveta i imao priliku da ukrsti rukavice sa pravim legendama sporta, šampionima najvećih svetskih promocija - Kvintona Rempejdž Džeksona, Tima Silvije, Džefa Monsona, Pedra Riza, Fedora Emelanenka, i najpoznatijeg borilačko imena sa ovih prostora, legende svetskog MMA sporta, Mirka Kro kapa, Filipovića.

 Satoshi je novi polet i motivaciju pronašao u Hrvatskoj i treninzima u legendarnom Kro kap timu. Veliko iskustvo koje ovaj japanski ratnik poseduje, uz treninge sa Filipovićem, jednim od najboljih boraca svih vremena, i u njegovom timu, omogućuju mu da dodatno napreduje i iznova pokaže da je materijal za sam svetski vrh! Sledeća velika borba koju će imati održaće se u Srbiji, u Novom Sadu na SBC 19, i najbolji japanski profesionalni MMA borac pokušaće da stigne do 18. profesionalne pobede u karijeri i šampionskog SBC pojasa.

SatoshI Ishi treinando em Belém(Pa): https://t.co/AL3SGLeJ0o via @YouTube

— MMA PARÁ (@MMAPARA) September 22, 2018

Protivnik će mu biti američki profesionalac koji je u karijeri odradio čak 91 borbu, Toni Lopez. Ni Lopez ne zaostaje mnogo za Išijem kada je reč o konkurenciji koju je tokom bogate karijere imao priliku da susretne u ringu (kavezu) Konstantina Gluhova, Džoa Dorksena, Džeremija Horna, Džefa Monsona, Hjustona Aleksandera, Ilira Latifija, Alekseja Olejnika... U u Srbiju dolazi kako bi se domogao novog šampionskog pojasa i impresivne 62. profesionalne pobede. Dakle, zaista imamo priliku da gledamo velika svetska imena koja će posle najvećih svetskih pozornica zakoračiti i u SBC arenu u borbi za pojas šampiona u teškoj kategoriji, a zahvaljujući Mirku Filipoviću i Kro kap timu Iši će imati podršku ne samo svojih obožavalaca iz Japana, već će i veliki broj navijača iz Hrvatske imati priliku da ga uživo podrži - navedeno je u najavi ovog meča.

BKFC 2 FULL FIGHT: Tony Lopez vs Jimmy Jennette https://t.co/FaObe9FcnN

— Nate Shook (@PACageCombat) October 31, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.