MESEC I PO RAGBIJA U Japanu počinje Svetsko prvenstvo, Novozelanđani jure het-trik

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESEC I PO RAGBIJA U Japanu počinje Svetsko prvenstvo, Novozelanđani jure het-trik

Ljubitelji ragbija dočekali su svojih pet minuta. Zapravo, dočekali su mesec i po. U Japanu ovog petka počinje Svetsko prvenstvo koje traje do 2. novembra. U pitanju je najduže planetarno takmičenje, jer je razmak između utakmica nekoliko dana kako bi se ragbisti oporavili. U prvom meču se u Tokiju  od 12:45 sastaju Japan i Rusija.
Za utakmicu Japan – Rusija u kladionici MaxBet je kvota na igru H1 1.85.
Na takmičenju učestvuje 20 reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << podeljenih u četiri grupe. Po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe plasiraće se u četvrtfinale. Čak 12 stadiona će da ugosti najbolje ragbiste sveta.
Ovo je deveti svetski šampionat, a najuspešnija reprezentacija je Novi Zeland. Popularni “ol bleksi” su osvojili tri titule (1987, 2011, 2015. godine), a bili su najbolji na prethodna dva takmičenja. Sada će ragbisti u crnim dresovima da jure het-trik.
It’s time. Let’s do this. #RWC2019 pic.twitter.com/UXsUYTJJua
— Rugby World Cup (@rugbyworldcup) September 19, 2019
Osim njih, titule su još osvajali Australija (1991, 1999), Južna Afrika (1995, 2007) i Engleska (2003). Među ovim reprezentacijama treba tražiti šampiona planete, a svoju šansu će da vrebaju Francuska, Argentina i Vels.
U subotu nas čeka pravi spektakl jer se igraju tri veoma zanimljive utakmice. Program otvaraju finalista prošlog Svetskog prvenstva Australija koja od 6:45 ujutro po našem vremenu igra protiv Fidžija. Potom se sastaju Francuska – Argentina (9:15) i Novi Zeland – Južna Afrika (11:45).
SASTAVI GRUPA
Grupa A: Irska, Škotska, Japan, Rusija, Samoa.
Grupa B: Novi Zeland, Južna Afrika, Italija, Namibija, Kanada.
Grupa C: Engleska, Francuska, Argentina, SAD, Tonga.
Grupa D: Australija, Vels, Gruzija, Fidži, Urugvaj.



The post MESEC I PO RAGBIJA U Japanu počinje Svetsko prvenstvo, Novozelanđani jure het-trik appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Japan,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.