Luksuz na japanski način: Lexus LS (redizajn) FOTO

Izvor: B92, 07.Jul.2020, 10:04

Luksuz na japanski način: Lexus LS (redizajn) FOTO

Lexus je osvežio petu generaciju svoje najluksuznije limuzine koja se za primat na tržištu takmiči sa modelima kao što su Mercedes S klase i BMW Serije 7.

Prošle su tri decenije otkako je prva generacija luksuzne limuzine LS debitovala na sajmu automobila u Detroitu, 1989.

Aktuelna, peta generacija prvo pojavljivanje u javnosti imala je na istom auto-salonu 2017, a nakon tri godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << japanski proizvođač predstavio je restilizovanu verziju svog najluksuznijeg automobila.

Osim manjih stilskih promena na spoljašnjosti i u enterijeru vozila, Lexus je unapredio komfor u vožnji i poboljšao zvučnu izolaciju putničke kabine.

LS za 2021. ima restilizovane farove sa nešto drugačijim LED dnevnim svetlima, kao i preoblikovan branik.

Promene su pozadi gotovo neprimetne, a jedna od novina na redizajniranom modelu su i nove 20-inčne alu felne za F Sport verziju.

Više detalja o Lexusu LS za 2021. biće poznato uskoro, kada ćemo saznati i podatke o motorizaciji, a ovaj rival Mercedesu S klase i BMW-u Serije 7 trebalo bi da se pojavi u prodaji do kraja godine.

Do tada, uživajte u fotografijama ove luksuzne drumske krstarice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Luksuz na japanski način: Lexus LS

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2020

Lexus je osvježio petu generaciju svoje najluksuznije limuzine koja se za primat na tržištu takmiči samodelima kao što su Mercedes S klase i BMW Serije 7.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.