Lavrov se našalio zbog „mešanja Rusije“ u japansko vreme

Izvor: Vostok.rs, 21.Mar.2018, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov se našalio zbog „mešanja Rusije“ u japansko vreme

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov se na sastanku sa japanskim kolegom Tarom Konom našalio u vezi sa mešanjem Rusije na vremenske prilike u Japanu, saopštila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova, prenose RIA Novosti.

U sredu je u glavnom gradu Japana počeo da pada sneg. Ovako ga, prema japanskim merilima, krajem marta, odavno nije bilo u zemlji.

Na svojoj stranici na Fejsbuku Zaharova je napisala da je na početku radnog ručka japanski ministar primetio da je ruska delegacija „donela“ sneg u Japan.

„Pošto se nismo mešali u vaše izbore, odlučili smo da se mešamo u vreme“, našalio se ruski ministar i fotografisao sneg.


„Pošto se nismo mešali u vaše izbore, odlučili smo da se mešamo u vreme“, našalio se ruski ministar i fotografisao sneg. 

Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sneg u Japanu! Lavrov: Malo smo "umešali prste"

Izvor: Mondo, 21.Mar.2018

„Pošto se nismo mešali u vaše izbore, odlučili smo da se mešamo u vreme“, poručio Japancima Sergej Lavrov...Foto: Youtube/screenshot/Tokyo Fashion..Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov se na sastanku sa japanskim kolegom Tarom Konom našalio u vezi sa mešanjem Rusije u vremenske...

Nastavak na Mondo...

Lavrov: Nismo se mešali u japanske izbore, samo u VREMENSKU PROGNOZU

Izvor: Blic, 21.Mar.2018

Moskva se uzdržala od mešanja u japanske izbore, ali je odlučila da se umeša u vreme u Japanu, našalio se ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov tokom ručka sa svojim japanskim kolegom Tarom Konom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.