Konačno otkriveno zašto žene iz Japana ne stare!

Izvor: Svet plus, 13.Nov.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno otkriveno zašto žene iz Japana ne stare!

Japanska nega postala je za kratko vreme trend koji sve poznate ličnosti prate. Kada budete testirali Japanske proizvode i vama će biti jasno zašto su zaludeli čitav svet.

Japanci su vekovima učeni da treba da neguju svoju koću, tako da izgleda zdravo, ali i nesavršeno. Oni postižu savršen ten na kome im mnogi narodi zavide. Na Japanskim ostrvima ne kriju da mnogo pažje posvećuju nezi svoje kože. Krase ih prirodan sjaj, mladalački izgled, koža bez bora, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << predstavlja spoj prirode, tradicije i nauke.

Kako bi Japanci rekli - Kanso, Shibui i Seijaku (čistoća, suptilna lepota i jednostavnost). Ova formula u Japanu se poštuje u celokupnom načinu života, od mode, nege pa do arhitekture.

Njihovi proizvodi su dospeli i na naše tržište, a neke od njihovih marki su Hada Labo, Biore i YOSKINE.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.