Kome treba japansko iscrtavanje? Za SAVRŠENE obrve potreban vam je samo LUK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome treba japansko iscrtavanje? Za SAVRŠENE obrve potreban vam je samo LUK!

Ima li šta lepše od prirodnih obrva?

Ako si planirala da ideš na japansko iscrtavanje obrva, zaboravi tu ideju. Ovih sedam stvari pomoćiće tvojim obrvama da budu lepe i guste.

Napravi samostalno gel sa vitaminima koji će nahraniti koren i dlaku obrva. Osim što će biti jake, obrve će ti pomoću mešavine ovih sastojaka biti sjajne i glatke. Pomešaj kašičicu gela od aloja vere, dve kašičice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ricinusovog ulja, i dve kapsule vitamina E. Nakon što dobro umutiš, smesu nanesi na obrve četkicom ili prstom, ostavi da odstoji preko noći, a ujutru isperi.

Kako da jednom i ZAUVEK ukloniš ružne ožiljke od akni?

Koliko god bezazleno da deluje, luk i te kako pomaže u jačanju folikula, hranjenju vlasi i ubrzava rast. Jedan manji crni luk iseckaj sitno, stavi u gazu, i iscedi sok. Sokom lagano masiraj obrve pet minuta, a zatim se umij hladnom vodom. Ili jednostavno premaži obrve komadićima luka.

IZBEGAVAJ IH: Svakodnevne navike koje su NAJBOLJI prijatelji celulita

Svima je poznato da je mleko bogato vitaminom B, kalcijumom, proteinima i mlečnom kiselinom i kao takvo podstiče proizvodnju kolagena. Punomasnim mlekom premaži obrve, ostavi dok se ne osuši pa isperi vodom.

Limunov sok jača vlasi. Obrve premaži čistim limunovim sokom, drži 20 minuta i isperi, ili pomešaj limunov sok sa kokosovim uljem, i dobijenu smesu nanosi na obrve svaki dan pred spavanje. Budi obazriva kada je limun u pitanju, s obzirom na to da dejstvom limunske kiseline obrve mogu posvetleti.

Ovo je jednostavan, a veoma koristan sastojak. S obzirom na to da je žumance bogato vitaminima i proteinima, pomaže da obrve budu gušće. Izmućeno žumance nanesi na obrve i ostavi da stoji 20 minuta, a potom isperi.

Osim što će ti pomoći u hidrataciji obrva, vazelin će ih i nahraniti i pomoći im da duže zadrže atraktivan oblik. Možeš ga nanositi štapićem za uši, četkicom ili prstom.

KAO ŠOJIĆ! Manekenka neće da obrije obrve, ima i OBJAŠNJENJE! (FOTO)

Masaža je jako bitan faktor. Ona pomaže da se poboljša cirkulacija i da se lakše apsorbuju hranljivi sastojci. Kombinuj lagane pritiske duž obrve, štipkanje ili kružne pokrete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.