KVALFIKACIJE ZA EP: ‘Orlovi’ četvrtom brzinom krenuli ka Tokiju (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALFIKACIJE ZA EP: ‘Orlovi’ četvrtom brzinom krenuli ka Tokiju (FOTO)

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je prvi meč u novom ciklusu kvalfikacija za Evropsko prvenstvo igrača do 21 godine i pobdila je Gibraltar sa ubedljivih 4:0 (4:0).

Pobeda Srbije u Jagodini se nije dovodila u pitanje, samo se čekalo koliko će lopti završiti u mreži nejakih igrača sa Gibraltara. Nažalost, posle sjajnog prvog dela igre i 4:0 za ‘orliće’, gledali smo kasnije neubedljive >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igrače Srbije i poluvreme bez golova.
Naš tim je prvu šansu imao već u 5. minutu kada je Jović šutirao glavom, ali je golman Gibraltara bio na mestu. Prvi gol naš tim je postigao u 19. minutu kada je Jović uposlio Živkovića, a fudbaler Benfike rutinski završio za 1:0. U 28. minutu je Bogosavac probio po levom boku, ubacio loptu na peterac,  a Pantić pogodio za 2:0. Samo 11 minuta kasnije igrač Partizana je postigao drugi gol, Mesarović je šutirao, golman gostiju kratko odbio loptu, a Pantić je smestio u mrežu – 3:0. Do kraja prvog poluvremena smo videli još jedan gol, pošto je Živković asistirao, a Jaović predriblao golmana Gibraltara i pogodio za 4:0.

Goal Zivkovic A. (1:0) Serbia U21 vs Gibraltar… by ylberenexhipi
Goal Jovic L. (4:0) Serbia U21 vs Gibraltar U21 by ylberenexhipi
U drugom poluvrmenu je Srbija spustila gas, mada je novi selektor Goran Đorović tražio ofanzivu. Čak je Jovanovića iz odbrane zamenio napadačem Šaponjićem. Imala je Srbija dve šanse preko upravo bivšeg napadača Partizana i Andrije Živkovića, ali je golman Gibraltara ostao nesavladan. Nažalost, naš tim nije uspeo do kraja meča da do vrha napuni mrežu protivnika.
FOTO: STARSPORT

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije sledeći meč u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo igra 6. oktobra protiv Makedonije u gostima.
Podsetimo, četiri najbolja tima sa Evropskog prvenstva u Italiji i San Marinu igraju na Olimpijskom igrama u Tokiju 2020. godine.
SRBIJA – GIBRALTAR 4:0 (4:0)
Strelci:
Živković 19, Pantić 28, 39, Jović 47
SRBIJA: Radunović – Stevanović, Jovanović (Šaponjić), Milenković, Bogosavac – Lukić, Mesarović (Adžić), Pantić – Živković, Radonjić (Mihajalović) – Jović.
GIBRALTAR: Banda – Krips, Sera, Anesli, Kombes – Torilja, Vinet, Klinton, Balantajn – Ernandez i Pizaro.
GRUPA 7
Gibraltar – Jermenija 0:3
Austrija – Gibraltar 3:0
Rusija – Jermenija 0:0
Srbija – Gibraltar

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 
 
The post KVALFIKACIJE ZA EP: ‘Orlovi’ četvrtom brzinom krenuli ka Tokiju (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Dobar početak novih "orlića" - 4:0!

Izvor: Mondo, 01.Sep.2017

Mlada reprezentacija Srbije započela učešće u novom ciklusu ubedljivom pobedom protiv Gibraltara u Jagodini...Novi početak i očekivano ubedljiva pobeda...Mlada reprezentacija Srbije pobedila je Gibraltar u Jagodini, u prvoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019, koje će biti održano...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.