KRENULA NA VENČANJE! Ivana Španović finale počela da gleda kod kuće, završni poen u AUTOMOBILU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRENULA NA VENČANJE! Ivana Španović finale počela da gleda kod kuće, završni poen u AUTOMOBILU (FOTO)

Odbojkašice Srbije osvojile zlato na SP u Japanu.

Odbojkašice Srbije popele su se na krov sveta! Izabranice selektora Zorana Terzića pobedile su u finalu nezgodnu Italiju (više pročitajte OVDE), i tako osvojile prvo zlato za Srbiju na Svetskim prvenstvima.

OGNJENOVIĆ: Velika pobeda, ponosne smo (VIDEO)

SVI NA DOČEK: Evo kad vladarke planete stižu u Srbiju! (FOTO)

Iako se meč igrao u drugom po veličini gradu u Japanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jokohami, navijači u Srbiji su takođe zdušno navijali za naše devojke, a naša najbolja atletičarka Ivana Španović otkrila kako je ona gledala meč.

- Gledala sam finale, kao verovatno svi u Srbiji. Počela sam kod kuće, a pošto sam morala da krenem u Beograd, nastavila sam u automobilu. Išla sam na venčanje drugarice. Imao je ko da vozi pa sam na telefonu odgledala kraj utakmice. Očekivana pobeda, po mom mišljenju. Kad sam čula da će u finalu igrati Italijanke nisam imala više nikakvu dilemu da će naše uzeti zlato. Uostalom, da su došle i Kineskinje s druge strane mreže isto bi prošle, bio bi to revanš za Olimpijske igre u Riju kad su bile bolje. Ovaj tim Srbije predvođen vrhunskim stručnjakom Terzićem, niko nije mogao da zaustavi na putu ka zlatu – rekla je Ivana za Žurnal.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DANAS JE NAJBOLJA NA SVETU: Pogledajte kako je Tijana Bošković izgledala pre PET godina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018

Imala je samo 16 godina...Mlada Tijana Bošković odigrala je na visokom nivou poslednji meč u Jokohami i proglašena za najbolju odbojkašicu na Svetskom prvenstvu u Japanu. Devojka koja ima samo 21 godinu, piše istoriju srpske odbojke, a najsrećniji su njeni najbliži koji joj pružaju podršku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.