Izvor: Radio 021, 16.Jun.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanska predstava "K. Oluja" u sredu u Novosadskom pozorištu

Predstava "K. Oluja", bazirana na "Buri" Viljema Šekspira, igra se u sredu, 19. juna u Novosadskom pozorištu.

Predstava se bavi mnogim temama kao što su magija, izdaja, osveta, porodica.

Ideja, dizajn i režija: Kazuyoshi Kushida

Na premijeri 2017, Kušida je izjavio da "Bura" deluje kao bajka ali je u isto vreme neuhvatljivo čudo ovog sveta i univerzuma koje se može prikazati jedino pozorišnim sredstvima. U tom smislu, predstava prikazuje veoma realan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svet. U predstavi su vile - vile, ali i kao duhovi, magija ostaje magija baš kao i umetnost.

Prevod: Kazuko Matsuoka

Dizajn svetla: Shigel Saito

Dizajn zvuka: Kunihiko Ichiki

Kostimi: Kaoru Nakano

Direktor scene: Daijiro Kawakami

Igraju: Kazuyoshi Kushida,Takashi Fujiki, Hiroshi Omori,Takeshi Matsumura, Hina Yukawa, Jun Kondo,Taku Takei,Takashi Hosokawa, Junta Kusamitsu, Yutaka Fukazawa, Keisuke Sakamoto, Nao Iizuka, Hiroshi Obiki, Marisa, Naoko Shimoji

Karta je 1.000 dinara.

Više detalja OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.