Izvor: Blic, 12.Maj.2020, 13:11

JAPANSKI AUTO GIGANT OČEKUJE PAD PROFITA OD 80 ODSTO Korona pokosila prodaju vozila

Kompanija Tojota Motor saopštila je danas da očekuje pad profita za 80 procenata, na najniži nivo u devet godina, zbog pandemije korona virusa koji je pokosio globalnu tražnju za vozilima.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tojota očekuje pad profita od 80 odsto

Izvor: B92, 12.Maj.2020

Tokio -- Kompanija Tojota saopštila je danas da očekuje pad profita za 80 procenata, na najniži nivo u devet godina, zbog pandemije koja je pokosila tražnju za vozilima..."Koronavirus nam je naneo veći udarac nego globalna finansijska kriza 2008. godine. Predviđamo veliki pad obima prodaje, ali...

Nastavak na B92...

NBS: Inflatorni pritisci niski i u uslovima pandemije, pad BDP ove godine 1,5 odsto

Izvor: Danas, 13.Maj.2020, 11:18

Inflatorni pritisci u Srbiji ostali su niski, čemu je doprinela puna snabdevenost tržišta robom, čak i u uslovima nagle i snažne promene u strukturi tražnje izazvane pandemijom korona virusa, saopštila je danas Narodna banka Srbije (NBS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.