IZLETELA PRED AUTO: Tamara Đurić u osmom mesecu TRUDNOĆE doživela nezgodu sa GRUDIMA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 16:08

IZLETELA PRED AUTO: Tamara Đurić u osmom mesecu TRUDNOĆE doživela "nezgodu" sa GRUDIMA! (VIDEO)

Nisu se dale zadržati!

Starleta Tamara Đurić pokazala je svoju figuru u osmom mesecu trudnoće.

Đurićeva je u drugom stanju, a to je nije sprečilo da "zablista" i ponese pripijenu haljinu, iz koje su joj u jednom trenutku izvirile ogromne grudi.

Tamara je nosila i visoke štikle i nije marila za peh koji joj se desio sa haljinom, već je ponosno koračala, što je uhvatila ekipa popularne TV emisije.

Pogledajte:

PSIHO TEST: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DUPLO GOLO! Dve njegove bivše se tuširaju ZAJEDNO! Na kamere ne gledaju! Vrela tela na IZVOL'TE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 08:56

Nije ružan prizor....U ranim jutarnjim satima u "Zadruzi" Paula Hublin i Sanja Stanković odlučile su da kao bivše devojke Frana Pujasa zajedno završe u toploj kupki...Zadrugarke su se zajedno tuširale u kupatilu Bele kuće, što je sigurno sve iznenadilo. Obe zadrugarke poznate su kao atraktivne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.