I dalje nema traga dijamantu od 1,8 miliona dolara ukradenom u Japanu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje nema traga dijamantu od 1,8 miliona dolara ukradenom u Japanu

I dalje nema traga dijamantu od 200 miliona jena (1,84 miliona dolara), ukradenom sa međunarodne izložbe nakita u Japanu, saopštila je danas policija.

Istražitelji pregledaju snimke sigurnosnih kamera jer se vidi kako jedan čovek poseže prema vitrini u kojoj je bio dijamant.

Dijamant od 50 karata poslednji put je viđen u četvrtak u staklenoj vitrini sat vremena pre kraja radnog vremena izložbe. Vitrina je pootom nađena otključana i prazna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Policija je saopštila da se krađa dogodila tokom gužve u prepunom izložbenom prostoru u Jokohami, blizu Tokija.

Na toj trodnevnoj izložbi, završenoj, izlagalo je 410 prodavnica nakita iz celog sveta, a izložbu je posetilo više od 10.000 ljudi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

I dalje nema traga dijamantu od 1,8 miliona dolara ukradenom sa izložbe u Japanu

Izvor: RTV Pink, 26.Okt.2019

Dijamantu vrednom 200 miliona jena (1,84 miliona dolara), koji je ukraden sa međunarodne izložbe nakita u Japanu i dalje traga, saopštila je danas policija.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.