Godina u kojoj legende ostavljaju kopačke - El Ninjo se oprašta od sjajne karijere!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godina u kojoj legende ostavljaju kopačke - "El Ninjo" se oprašta od sjajne karijere!

Nakon Arjena Robena, Robina Van Persija, Ćavija Ernandeza, Veslija Snajdera i još mnogih drugih, kopačke o klin će okačiti i legendarni Španac.

Bivši reprezentativac Španije i fudbaler Atletiko Madrida, Liverpula, Čelsija i Milana Fernando Tores, rešio je da okončan svoju blistavu karijeru.

On će danas odigrati svoj poslednji profesionalni meč, kada se njegov Sagan Tosu bude sastao sa ekipom Visel Kobea u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << japanske lige.

Među profesionalce ušao je pre 18 godina, zaigrao je za madridski Atletiko, usledio je veliki transfer u Liverpul, gde je nastavio da oduševljava, prelazak u Čelsi doneo mu je puno novca i brojne naslovnice, ali se u Londonu ipak nije snašao.

Kratko je bio i u Milanu, da bi se ne zalasku karijere vratio u matični Atletiko, koji je napustio pre nešto više od godinu dana, kada je prihvatio unosnu ponudu iz Japana.

"Bile su to uzbidljive godine, osvojio sam mnogo trofeja, zavredeo poštovanje u svetu fudbala, što je još važnije. Ostvario sam mnogo više od očekivanog i sad mi je preostala još samo jedna utakmica. Potrudiću se da uživam od prvog do poslednjeg minuta. Biće to poseban meč za mene", izjavio je popularni "El Ninjo".

Tores je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona i Ligu Evrope, sa Atletikom je podizao trofej u Ligi Evrope, a najveće uspehe ostvario je sa reprezentacijom Španije, sa kojom je osvojio dva Evropska i jedno Svetsko prvenstvo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Slavni napadač otišao u penziju, ali u poslednjem meču karijere doživeo visok poraz

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019

Bio je prvak sveta i Evrope, osvajač Lige šampiona. Nekadašnji saborac Andres Inijesta ispratio ga je u penziju sa 6:1. Slavni El Ninjo, Fernando Tores, ovog petka odigrao je poslednji meč u karijeri. Nažalost, njegov Sagan Tosu, japanski klub u kojem je igrao minulih godinu dana, visoko je poražen...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.