Glumac Ken Vatenabe se oporavlja od operacije raka stomaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac Ken Vatenabe se oporavlja od operacije raka stomaka

Glumac Ken Vatenabe (Ken Watanabe) operisan je zbog raka stomaka i oporavlja se u bolnici u Japanu, saopštio je danas njegov portparol.

On je saopštio da će Vatenabe morati da odloži povratak na Brodvej.

"Nadam se da imate razumevanja što će moj nastup u Njujorku biti malo odložen", navodi se u pisanoj izjavi glumca.

Japanski glumac Vatenabe (56), koji je nominovan za Tonija i Oskara, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << debitovao je prošle godine u novoj postavci predstave "Kralj i ja" i na Brodvej je trebalo da se vrati u periodu od 1. marta do 17. aprila.

Vatenabe je glumio u filmu "Betmen - počeci", u filmu "Insepšn" (Inception), u novom filmu "Godzila", a pozajmljivao je i glas i u četvrtom delu "Transformersa".

Osvojio je Oskar za sporednu ulogu u filmu "Poslednji samuraj".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Glumac Ken Vatenabe se oporavlja od operacije raka stomaka

Izvor: Beta, 09.Feb.2016

Glumac Ken Vatenabe (Ken Watanabe) operisan je zbog raka stomaka i oporavlja se u bolnici u Japanu, saopštio je danas njegov portparol.On je saopštio da će Vatenabe morati da odloži povratak na Brodvej. "Nadam se da imate razumevanja što će moj nastup u Njujorku biti malo odložen", navodi se u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.