Gaženica je najbolja kruzerska luka na svijetu

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Sep.2019, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaženica je najbolja kruzerska luka na svijetu

HAMBURG - Putnička luka Gaženica u Zadru pobijedila je na prestižnom izboru za najbolju svjetsku luku. Pobjednik je proglašen na najvećem svjetskom sajmu industrije kružnih putovanja u Hamburgu.

Gaženici su konkurirali japanska i norveška luka. Ocjenjivao se rad lučkih uprava, odnosno koliko su uprave uspjele dići svoj promet kružnih putovanja. Upravo u tom segmentu zadarska Gaženica učinila je veliki napredak >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << - s početnih 20.000 porast je zabilježen čak do 200.000 putnika.

- Sva "krema" cruise businessa je ovdje. Svi žele vidjeti Zadar. Velika većina nikada nije čula za Zadar, ali će od danas znati. Šansu koju imamo moramo iskoristiti, pred nama je velika budućnost, kazao je u srijedu za HRT župan zadarske županije Božidar Longin.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Najbolji na svijetu: Zadar Cruise Port nadmašio Olden i Yokohamu

Izvor: CroModa.com, 12.Sep.2019

Zadar Cruise Port (Putnička luka Gaženica) proglašena je Lukom godine 2019. na najprestižnijoj dodjeli nagrada lukama za kružna putovanja Seatrade Cruise Awards 2019 održanoj u Hamburgu

Nastavak na CroModa.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.