Filozof i psiholog Ana Kirianova: Sitnice koje čoveka pretvore u nulu!

Izvor: Svet plus, 04.Okt.2020, 11:28

Filozof i psiholog Ana Kirianova: Sitnice koje čoveka pretvore u nulu!

Svako od nas ima svoj nivo energije. Filozof i psiholog Ana Kirianova govori o tome šta nam snižava nivo... Sitnice koje čoveka pretvore u nulu! 

Svako od nas ima svoj nivo energije. I  u telu i duhu - tako kaže drevno japansko verovanje. Prema japanskom verovanju, lisica Kicune može biti lukava, biti surova i nestalna, činiti razne zle trikove, samo ako to poželi.

Ali ona se takođe plaši da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << uradi neke stvari, jer misli da će nivo njene energije pasti. I od slobodnog duha pretvoriće se u jadnu slugu. Izgubiće svoj nivo, i skliznuće ka dnu.

Čovek, isto tako, gubi svoj nivo ako uradi niz pogrešnih postupaka. Možda je čak i zlikovac ili lukav, ali njegova energija je jaka. I izvuče se sa svim tim, sve uspe, ispunjen je snagom...

Ili može biti ljubazan, dobar, ali svejedno, ovi postupci će ga samo povući na dno.  Izgubiće svoj nivo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.