Izvor: Blic, 29.Avg.2019, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKI FESTIVAL U VENECIJI: Sjaj holivudskih zvezda, Polanski favorit za Zlatnog lava

Jedan od najglamuroznijih i najprestižnijih praznika "pokretnih slika" u svetu, filmski festival u Veneciji, svečano je otvoren u sredu porodičnom dramom "Istina" reditelja Hirokazua Kore-eda. To je i prvi film koji je proslavljeni japanski sineasta snimio van svoje zemlje, a glavne uloge igraju Katrin Denev, Žilijet Binoš i Itan Houk.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otvoren filmski festival u Veneciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2019

Francuske glumačke zvezde Katrin Denev i Žilijet Binoš, koje igraju majku i kćerku u filmu japanskog reditelja Hirokazua Kore-ede, otvorile su u sredu uveče 76. Venecijanski filmski festival...Katrin Denev, u crno-narandžastoj kombinaciji, i Žilijet Binoš u bledo ružičastoj haljini, prošetale...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.