Srbija u kvalifikacijama sa timom koji je dobila 59 razlike

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 14:23

Srbija u kvalifikacijama sa timom koji je dobila 59 razlike

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) saopštila je da će Filipini biti novi učesnik predolimpijskog turnira u Beogradu.

Košarkaški savez Novog Zelanda obavestio je FIBA da muška reprezentacija neće učestvovati na kvalifikacionom turniru za OI u Beogradu, a njegovo mesto zauzeće Filipini, kao naredna najbolje rangirana selekcija iz regiona Azije i Okeanije.

Filipini će tako biti smešteni u grupu A zajedno sa košarkašima Srbije i Dominikanske Republike, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u grupi B su Italija, Portoriko i Senegal.

Srbija je igrala protiv FIlipina na Svetskom prvenstvu u Kini prošle godine i slavila sa ubedljivih 59 razlike.

Olimpijski kvalfikacioni turnir na programu je od 29. juna do 4. jula u Beogradu i samo će pobednik turnira izboriti kartu za Tokio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.