Ekspedicija na Fudži uspešno zavšena postavljanjem zastave Niša na najviši vrh Japana

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Sep.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekspedicija na Fudži uspešno zavšena postavljanjem zastave Niša na najviši vrh Japana

Miroslav Dokman, iz niškog planinarskog društva „Preslap“ izneo je zastavu Grada Niša na svetu japansku planinu Fudži i istakao je na vrhu Kengamine(3776m), najvišoj tački Fudžija i Japana, uz sam vulkanski krater.

Po povratku iz Japana, Miroslava Dokmana ugostio je zamenik gradonačelnika Miloš Banđur koji je izrazio zadovoljstvo što je ekpedicija bila uspešna i što se zastava Niša vijorila sa najvišeg vrha Japana. Dokman je preneo utiske sa ove ekspedicije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i istakao da će i u narednim pohodima sa ponosom isticati gradsku zastavu. On je naglasio da vremenske prilike nisu išle na ruku planinarima, ali da je ipak boravak u Japanu bio uspešan i da su obavili ono zbog čega su i išli na ovaj dalek put. Inače, Fudži je za Japance sveta planina, simbolizuje Japan  i predstavlja jedno od najupečatljivijih mesta na našoj planeti. Svakog leta više od 300 hiljada vernika šintoističke i budističke religije i planinara iz Japana i celog sveta ide u pohod na planinu Fudži.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Ekspedicija na Fudži uspešno završena postavljanjem zastave Niša na najviši vrh Japana

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Sep.2017

Miroslav Dokman, iz niškog planinarskog društva „Preslap“ izneo je zastavu Grada Niša na svetu japansku planinu Fudži i istakao je na vrhu Kengamine(3776m), najvišoj tački Fudžija i Japana, uz sam vulkanski krater...Po povratku iz Japana, Miroslava Dokmana ugostio je zamenik gradonačelnika...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.